Konya STK Platformu Genel Kurulu Yapıldı
06.12.2019 16:00
Konya STK Platformu Genel Kurulu Yapıldı

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun olağan seçimli Genel Kurul toplantısı, 28.11.2019 tarihinde yapıldı. Genel Kurul'da yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıtmak için de, 5.12.2019 tarihinde Bayır Diomand Otel’de basın toplantısı düzenlendi.

Programda konuşan STK Platformu İcra Heyeti Başkanı Muhsin Görgülügil, “Konya Sivil Toplum Kuruluşları platformunun 2. olağan kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul, 181 gönüllü üyesi olan platformun 114 üyesinin katılımı oldu. Yeni dönemde başkanlık süresi 3 yıl olarak ve seçilen başkan enfazla üst üste 2 dönem başkanlık yapmasına karar verildi. Yönetim Kurulu üye sayısının 30’da kalması kabul edildi ve yönetim kurulu üyelerinin bundan sonraki her seçim döneminde en az yarısının değişmesi kararlaştırıldı. İcra heyetinin 13 kişi olması kabul edildi ve başkanlık seçimi yapıldı. Muhsin Görgülügil ve Nazif Karlıer’in başkan adayı olarak yarıştığı ve oldukça medeni bir ortamda geçen Genel Kurul, Muhsin Görgülügil’in güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesi sonuçlandı. Duayenlerin tecrübesi ile gençlerin enerjisini birleştirerek daha sivil daha heyecan dolu etkinlikler beklentisine uygun çalışmaların yapılmasının hedeflendiği yeni dönemin, hayırlara vesile olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Vakfımız da önceki dönemde olduğu gibi, bu dönemde de Başkan Mustafa Varol tarafından temsil edilerek, yeni oluşan Yönetim Kurulu'na seçildi.

Seçilen yeni Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu :

İCRA KURULU

Muhsin Görgülügil
Abdullah Çay
Abdurrahim Arslan
Adem Ceylan
Derviş Argun
Fatih Ceylan
Gürsoy Bilgin
İbrahim Türk
İhsan Erdim
Mustafa Yıldız
Prof. Dr. Önder Kutlu
Şenol Metin
Ziya Ercan

YÖNETİM KURULU

Ahmet Ağırbaşlı
Aytül Dağ
Bayram Taşdelen
Bekir Akdemir
Ceylani Kılıç
Hasan Ali Ünlü
İdris Bilgi
Mehmet Büyükaslan
Mehmet Kanmaz
Mustafa Varol
Nurettin Kılıç
Sadık Gündoğdu
Sami Bayrakçı
Sami Sorgun
Sami Yıldız
Salih Zeki Keş
Vacid Sır

Eklenme Tarihi: 06.12.2019 16:00